Malo provjerava

Nives pokazala kako odmara od radova, ali njezini pratitelji na fotografiji su uočili nešto drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pokazala je kako istražuje što se događa na njezinu krovu i istaknula da su joj noge izgorjele od rada na suncu.

Nives Celzijus (38) svakodnevno uveseljava obožavatelje seksi fotografijama, a ni ovog puta ih nije razočarala. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Malo za promjenu da provjerim ima li šta novo na krovu... I da, znam, izgorjele su mi noge od previše rada na suncu", napisala je pjevačica pokraj fotografije na kojoj se penje na ljestve i nosi vruće hlačice. Njezina objava na Instagramu se posebno svidjela muškarcima. 

"Prelijepa si", "Opa", "Već vidim da je pogled fascinantan", "Lijepi brončani ten", "Guza savršena", komentirali su njezini obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo za promjenu da provjerim ima li šta novo na krovu 🤪 ... I da, znam, izgorile su mi noge od previše rada na suncu.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives se pohvalila da tijekom izolacije od koronavirusa obavlja radove po kući. Atraktivna pjevačica sredila je i terasu te pokazala kako ju je obojila. 

Inače, Nives je bila u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato", čije je snimanje odgođeno zbog zdravlja i sigurnosti članova produkcije. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) +0 Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Celebrity Sedam godina od velike životne tragedije, glumica čeka prvo dijete s čovjekom koji joj je vratio vjeru u ljubav

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene