Nives Celzijus nedavno je najavila da sprema nešto veliko. Sada je konačno otkrila o čemu je riječ.

Galerija


Popularna Nives Celzijus nakon višetjedne provokativne najave konačno je predstavila novu pjesmu 'Ramos', a u eksplozivnom videospotu pokazala je zašto slovi za seksi ikonu domaće estrade. Njezini će plesni pokreti malo koga ostaviti ravnodušnim, a publika će nesumnjivo uživati u brzom i klupskom ritmu njezina novog hita.
"Kad Nives kaže 'vamos', momci trče kao Ramos", pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući u plesu zavidnu kondiciju i tjelesne atribute isklesane do savršenstva.

Nives Celzijus (FOTO:PR)
Nives Celzijus (FOTO:PR)

Vezani članci Nives Celzijus - 2 Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila" Nives Celzijus - 1 Nives pozirala u skroz mokroj haljini pa fanovima postavila jedno pitanje, ali nije im bilo nimalo lako odgovoriti

"Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve su reakcije i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus", kazala je popularna pjevačica koja je baš neki dan uvidjela kako je na društvenim mrežama prati preko 300.000 ljudi, što je doista impresivna brojka.

Nives Celzijus (FOTO:PR)
Nives Celzijus (FOTO:PR)

Prosinac je, kao i uvijek, popularnoj Nives najzaposleniji mjesec u godini, a ona doslovno uživa u tolikoj zaposlenosti. "Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vrijeme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u tjednu i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci. Ponekad se osjećam premoreno, ali, ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću iza Nove godine, a do tada punom parom naprijed", kaže Nives.