''Kakva bombica!''

Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Galerija

Nives Celzijus razveselila je obožavatelje novom fotografijom u badiću, a oni ju ne mogu dovoljno nahvaliti koliko im je lijepa.

Nives Celzijus obožava svoju zagrebačku terasu, a bilo da se na njoj bavi ozbiljnim radovima ili jednostavno uživa, fotografijama koje na njoj snimi ne prestaje golicati maštu svojih vjernih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Nakon što se prije nekoliko dana pohvalila kako je sama svoj majstor te je pozirala s bušilicom u rukama, Nives je odlučila kako je vrijeme za malo uživanja i sunčanja.

"Radovi na boji", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira u badiću i pokazuje raskoš svojih oblina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Je l' i tebi tvoji susjedi kažu da vole što imaš terasu?", "Božica", "Nives, super ti stoji kupaći", "Sunčanje je počelo", "Prekrasnica", "Predivna si", "Moj tip žene", "Avion mama", "Top ljepotica", "Kakva mačka", "Volim te", "Mala je bombica", "Ljepotica balkanska", "Savršena si", samo su neki od stotine komentara koje je dobila.

Nives ove nedjelje gledamo u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem će i njezin glas odlučivati o pobjedniku ove sezone!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene