Realno stanje

Nives pozirala u izdanju u kojem ju ne viđamo: "Ne da mi se ni počešljati, trenirka je flekava''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus svoje fanove osvaja iskrenošću i pozitivom, ali i seksi fotografijama.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) na Instagramu je priznala da joj u izolaciji od koronavirusa nije ni do kakvog uređivanja. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

"Stavila bih rado neku lijepu fotku, ja upicanjena, neka fina opravica Marka Grubnića, ali ovo je moje realno stanje već danima. Flekava trenirka, rupičava majica, kosa je oprana, ali mi se ne da ni počešljati. Ne znam trebam li se osjećati loše jer čak pomalo i uživam u ovoj zapuštenosti. Recite mi da i vi ovako", napisala je Nives. 

Pjevačica, koja je članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznatog" odgođenog zbog zdravlja i sigurnosti članova produkcije, iskrenošću je osvojila fanove. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stavila bih rado neku lijepu fotku, ja upicanjena, #rapturhair #sanjaagicmakeup , neka fina opravica, #markogrubnicstyle ali ovo je moje realno stanje već danima, flekava trenirka, rupičava majica, kosa je oprana ali mi se ne da ni počešljati. Ne znam trebam li se osjećati loše jer čak pomalo i uživam u ovoj zapuštenosti. Recite mi da i vi ovako...

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Svi imaju iste simptome, slične frizure, istog frizera", "Ti si živa vatra kako god da si obučena ili sređena", "Ma super je i ova prirodna", "Izgledam gore. Meni se čak ne da ni to", "Najbolja slika do sada. Sve je rekla", komentirali su obožavatelji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene