Nikad bujnije obline

Nives se izvijala u tijesnom badiću s izrezima, a maštovita upadica jednog fana sve je nasmijala!

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus +1 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus podigla je temperaturu na društvenim mrežama fotografijama na kojima pozira u tijesnom badiću.

Nives Celzijus iskoristila je topli proljetni vikend za opuštanje i guštanje po svojoj mjeri, a kako drugačije nego za sunčanje i kupanje u tijesnom bikiniju.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

"Tisno!", napisala je kratko uz fotografiju koju je objavila na svom profilu na Instagramu i otkrila lokaciju na kojoj odmara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Predivna", "Zapalila Tisno", "Bome je Tisno, hahah", "Ženim te", "Predivna si", "Opet DVD u akciji, Nives ko bombonček", "Ljepotice", "Živa vatra", "Prelijepo", "Ljepotica si slatka", "Auuuu, kipiiii", "Bomba od žene", "Boginjo", poručili su joj vjerni obožavatelji u komentarima.

Nives se nadavno pojavila na prvoj večeri modnog događaja Atelier odražnog u Zagrebu i to u zanimljivom kompletu s hlačama koje je bio pravi odmak od njezina uobičajenog stila. Ipak, za dozu seksepilam na koji smo od nje naviknuli, pobrinuo se topić koji otkriva trbuh i dekolte.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +11 In Magazin: Maja Bajamić - 2 Celebrity Maja Bajamić objavila seksi fotke s plaže, istaknula obline i pohvalila se da je otvorila sezonu kupanja!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene