gori sve!

Nives Celzijus zagolicala maštu mnogih u neodoljivoj haljini, osobito se isticao jedan detalj, a javile joj se i poznate Hrvatice: "Mamacita!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus podijelila je još jednu seksi fotografiju sa svog ljetovanja kojom je razveselila obožavatelje.

Nives Celzijus oduševila je pratitelje novim seksi prizorom sa svog ljetovanja. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Mamacita!", napisala je spisateljica i pjevačica. Nives je pozirala u kratkoj haljini sa čipkastim detaljima dok se posebno isticao prorez ispod njezinih grudi. 

Ecija Ivušić joj je poručila da je sve zapalila svojom fotkom kao i Ivana Mišerić. I obožavatelji su udijelili Nives niz komplimenata. 

"Ljepotica", "Jako lijepa", "Sve atribute imaš", "Mama mia", "Je je, baš si mamacita", komentirali su. Objava je brzo prikupila više od 6.000 lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Celzijus već neko vrijeme ljetuje na otoku Obonjanu i dijeli atraktivne fotografije na Instagramu. Nedavno je pozirala u pletenoj haljini koja joj se s lijeve strane previše spustila što pratiteljima nije promaknulo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Celebrity Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 2 +0 Vanja Horvat - 4 Celebrity Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene