Blago njima

Nives pokazala da joj idu kućanski poslovi u neuobičajenom izdanju, pa izazvala brojne reakcije: "Susjedima je zanimljivo"

Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila novu fotografiju u minijaturnom bikiniju i oduševila vjerne obožavatelje.

Naša pjevačica i spisateljica Nives Celzijus pohvalila se na društvenim mrežama kako je vrijedna, no ono čime je iznenadila zapravo je kombinacija u kojoj je vrijedna.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Naime, Nives je objavila fotografiju na kojoj mete terasu svoje kuće odjevena, ni više ni manje, nego u minijaturni bikini i takvim prizorom oduševila svoje pratitelje na Instagramu, a vjerujemo i ljude u svom susjedstvu.

"To mete, to čisti, to radi na tenu, to vježba listove, to razmišlja kako će se zvati njena najnovija pjesma", napisala je Nives uz objavljenu fotografiju i dala naslutiti da nam sprema neki novi hit. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Kakva kraljica, obožavam te", "Susjedima je zanimljivo", "Ti si meni Nives za 10, jesi baš", "Blago susjedima uz takvu susjedu", "Prelijepa si", "Tetovirat ću ovu sliku", "Vrijedna, sve je čisto", "Prava domaćica naoružana za čišćenje", dio je komentara koje je dobila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene