''Pošto je kvadrat tamo?''

Nives Celzijus skinula majicu i pozirala na zanimljivom mjestu, a nakon ove fotke svi joj žele biti susjedi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila svoju provokativnu fotografiju u toplesu, a zbog mjesta na kojem je pozirala mnogi su pozavidjeli njezinim susjedima.

Nakon što je cijelo ljeto častila pratitelje na Instagramu svojim fotkama u badićima, Nives Celzijus je u svojem provokativnom stilu pozdravila i jesen.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, a zbog mjesta na kojem se fotografirala mnogi su pozavidjeli njezinim susjedima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Susjedi uživaju", "Pošto je kvadrat preko puta tamo? Pitam za frenda", "Blago susjedima", nizali su se komentari u sličnom stilu ispod fotke na kojoj Nives pozira bez majice uz prozor, a mnogi su je zamolili i da se okrene prema kameri. Ni ovaj put nisu izostali ni komplimenti na račun njezinih zanosnih oblina, a dobila je i više od 17 tisuća lajkova.

Da kraj ljeta ne znači i kraj njezinim provokativnim izdanjima, Nives je ovaj tjedan potvrdila i svojim stajlingom za modnu reviju Snježane Mehun, na kojoj je njezin dekolte ukrao sve poglede, a tamo se raspričala i o svojem ljubavnom životu.

"Ljubav je OK, sve po starom. U nekom trenutku se već navikneš, pa ti je to pod normalno", kazala je za In Magazin Nives, koja je u vezi više od godinu dana, no skriva svojeg dečka, a naglasila je i kako se ne planira ponovno udavati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene