Nakon što su uhvaćeni u društvu, pjevačica Nives Celzijus otkrila je kakav je njezin odnos s bivšim nogometašem Christophom Meltzelderom.


Otkako su se pojavile zajedničke fotografije pjevačice Nives Celzijus i Christopha Metzeldera, bivšeg nogometaša Real Madrida, krenula su šuškanja kako su zajedno. Naravno, to nikoga nije baš začudilo, jer Nivesin bivši muž, Dino Drpić, je također bio nogometaš. No, čini se kako se radilo samo o glasinama, jer Nives i Christoph ipak nisu zajedno.

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus zagolicala maštu mnogih u neodoljivoj haljini, osobito se isticao jedan detalj, a javile joj se i poznate Hrvatice: "Mamacita!" Nives Celzijus - 3 Nives u seksi kreaciji potaknula obožavatelje na zumiranje fotke, na nju nije ostala ravnodušna ni poznata Hrvatica: "Božanstvena žena"

'Christoph je divan muškarac, ali naš odnos nije takav kako mediji nagađaju. Prijatelji smo. Upoznali smo se još 2009. u Madridu dok je Christoph igrao u Realu, kad mi je donio ulaznice za utakmicu… Mislim da još nisam spremna za nagle promjene u životu i želim polako ulaziti u neki odnos te biti sigurna vidim li se doista s tom osobom', kazala je Nives za Story.hr.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on