Fotografirani zajedno

Nives Celzius NAPOKON progovorila o odnosu s bivšim igračem Reala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su uhvaćeni u društvu, pjevačica Nives Celzijus otkrila je kakav je njezin odnos s bivšim nogometašem Christophom Meltzelderom.

Otkako su se pojavile zajedničke fotografije pjevačice Nives Celzijus i Christopha Metzeldera, bivšeg nogometaša Real Madrida, krenula su šuškanja kako su zajedno. Naravno, to nikoga nije baš začudilo, jer Nivesin bivši muž, Dino Drpić, je također bio nogometaš. No, čini se kako se radilo samo o glasinama, jer Nives i Christoph ipak nisu zajedno.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

'Christoph je divan muškarac, ali naš odnos nije takav kako mediji nagađaju. Prijatelji smo. Upoznali smo se još 2009. u Madridu dok je Christoph igrao u Realu, kad mi je donio ulaznice za utakmicu… Mislim da još nisam spremna za nagle promjene u životu i želim polako ulaziti u neki odnos te biti sigurna vidim li se doista s tom osobom', kazala je Nives za Story.hr.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene