Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus još uvijek uživa u solo životu, a novu ljubav brane joj, kako kaže, djeca.


Svestrana Nives Celzijus proteklih mjeseci privlači pažnju svojim sjajnim nastupima u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Uz vlastite nastupe i probe za show Nives ostaje malo slobodnog vremena kojeg bi mogla nekome posvetiti. Upravo zato Nives još uvijek solira. "Nema nikakvih udvarača. Uz moj životni tempo nemam vremena za sebe, a kamoli za nekog drugog", izjavila je Nives za Story

Otkrila je i kako joj se muškarci javljaju putem društvenih mreža, no na njihove poruke Nives ne odgovara. "Nemam vremena pogledati te sve poruke pogotovo u posljednje vrijeme. Ali i ne mogu reći da mi netko posebno ulijeće ili se trudi. Ako netko i uleti to je više kompliment vezan uz posao, nije baš da mi se udvara. Vjerojatno nema ni priliku. Ne bih mogla ući u vezu samo tako, a i djeca mi ne daju", kaže Nives koja iz braka s nogometašem Dinom Drpićem ima 11-godišnjeg sina Leonea i 9-godišnju kći Taishu.

Dino Drpić i Nives Celzijus (Foto: PIXSELL)

Dok je Nives zauzeta, brigo o djeci preuzima Dino, a u usklađivanju obaveza odlično funkcioniraju. "Trenutno on obavlja dio oko zadaća, odlazi na informacije... Njega je to zapalo, no vjerujem da će se situacija ponovno promijeniti", kaže Nives.