Nestrpljivi klinci

Nives spremna: ''Mama, molim te nemoj me osramotiti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus mnoge je razveselila viješću da će sudjelovati u projektu Tvoje lice zvuči poznato, a njezinoj kćeri ta je spoznaja bila najsretniji dan u životu.

''Ovo mi je novi životni izazov. Nikada se nisam smatrala vještom u imitaciji pa ću ovako suzbiti strah od toga'', kazala je Nives Celzijus uoči sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 "Majke mi, ja ga gledam..." Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

Nives se veseli svakoj transformaciji i nije joj važno koga će joj gljiva dodijeliti, a do sada nikada nije nikoga imitirala.

Njezina su djeca presretna što se Nives uključila u TLZP, a kći joj je i kazala, ''Mama ovo mi je najsretniji dan u životu i molim te nemoj me razočarati''.

Bivši suprug Dino Drpić joj nije ništa rekao, a nije ni očekivala njegove reakcije. Kako trenutno nije zaljubljena očekuje da će je kroz show bodriti brojni muškarci.

Nives trenutno ima naporne treninge kako bi u najgledanijem projektu Nove TV zasjala punim sjajem.

Skupa s kolegama koji sudjeluju u projektu Tvoje lice zvuči poznato, Nives marljivo vježba i obećava da nas neće razočarati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene