Nives Celzijus mnoge je razveselila viješću da će sudjelovati u projektu Tvoje lice zvuči poznato, a njezinoj kćeri ta je spoznaja bila najsretniji dan u životu.


''Ovo mi je novi životni izazov. Nikada se nisam smatrala vještom u imitaciji pa ću ovako suzbiti strah od toga'', kazala je Nives Celzijus uoči sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus proslavila godišnjicu veze s muškarcem kojeg dobro skriva: ''Uz sve ostalo je i bolesno zgodan!'' Nives Celzijus Pogledajte haljinu Nives Celzijus zbog koje je sama zaključila da je jednostavno prezgodna: ''Razlog više da upalite TV!''

Nives se veseli svakoj transformaciji i nije joj važno koga će joj gljiva dodijeliti, a do sada nikada nije nikoga imitirala.

Njezina su djeca presretna što se Nives uključila u TLZP, a kći joj je i kazala, ''Mama ovo mi je najsretniji dan u životu i molim te nemoj me razočarati''.

Bivši suprug Dino Drpić joj nije ništa rekao, a nije ni očekivala njegove reakcije. Kako trenutno nije zaljubljena očekuje da će je kroz show bodriti brojni muškarci.

Nives trenutno ima naporne treninge kako bi u najgledanijem projektu Nove TV zasjala punim sjajem.

Skupa s kolegama koji sudjeluju u projektu Tvoje lice zvuči poznato, Nives marljivo vježba i obećava da nas neće razočarati.