sjajno se slažu

Hvali bivšeg iako joj ne plaća alimentaciju: "Mislim da je to pošteno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus prije tri godine razvela se od nogometaša Dine Drpića. S njim je u odličnim odnosima bez obira na to što joj ne daje za alimentaciju.

Svestrana Nives Celzijus postala je jedna od najomiljenijih osoba na domaćoj estradi nakon pojave u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato". Gledatelji pred malim ekranima po prvi puta mogli su se uvjeriti da Nives nije samo fatalna zavodnica i starleta kako su je neki nazivali, već sasvim normalna radišna žena i brižna majka.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Dino Drpić Mladost - ludost! Nives se prisjetila vrućih scena s bivšim suprugom, a malo tko zna da mu je posvetila i jedan detalj na vrlo škakljivom mjestu

U braku s bivšim suprugom Dinom Drpićem dobila je sina Leonea i kćer Taishu koji su joj trenutno najveća podrška. A podršku Nives dobiva i od bivšeg supruga s kojim je u sve boljim i boljim odnosima unatoč tome što joj ne plaća alimentaciju. Nives to ne predstavlja problem jer dok su bili u braku on je zarađivao puno više od nje i nikada je nije pitao na što troši novac.

"Tako sam se dogovorila s Dinom i mislim da je to pošteno. Živjeli smo u Njemačkoj, Grčkoj, Ukrajini i Bruneju, a ja se nikada nisam morala brinuti o egzistenciji. Zahvalna sam mu na životu koji mi je tada priuštio, a kako danas zarađujem više od Dine, koji nakon završetka nogometne karijere radi kao menadžer mladih igrača, nema potrebe da tražim novac od njega. Ako dođem u situaciju da nemam, pitat ću ga i znam da će mi dati. Dino je jako dobar tata i viđa djecu svaki dan, a otkako smo se rastali puno se bolje slažemo", otkrila je Nives za Gloriju.

Progovorila je i krahu braka za kojeg smatra da je uslijedio zbog različitih temperamenata i životnih ciljeva. "Dino je htio ženu koja neće imati ambicija s vlastitom karijerom, pogotovo ako to uključuje pojavljivanje u javnosti. Bio je i dosta ljubomoran pa sam prekinula pjevačku karijeru", kaže Nives koja ističe da bi se voljela ponovno zaljubiti. No, brak više, kako kaže, ne dolazi u obzir. "Željela bih da mi se ljubav opet dogodi, ali znam da se više nikada neću udavati", izjavila je Nives.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene