'Kad ženu rane'

Nives Celzijus progovorila o novoj ljubavi bivšeg supruga Dine Drpića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno je izašla vijest kako nogometaš Dino Drpić opet ljubi, a sada je i sama pjevačica otkrila što misli o tome i kome je posvetila svoju baladu 'Kad ženu rane'.

Dino Drpić u dvogodišnjoj vezi s Velikogoričankom Ines Katarinom Sušom

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Pjevačica Nivez Celzijus gostovala je kod Dalibora Petka kojemu je otkrila sve o novoj pjesmi za koju ju je inspirirala Tereza Kesovija koja je njezina velika inspiracija.  'Ona je među prvima poslušala pjesmu i rekla kako je sve odlično, ali da moramo promijeniti ime pjesme, koja se u početku trebala zvati 'Pucaš u grudi', otkrila je Nives.

Nives Celzijus: 'Od muškarca za romansu tražim iste karakteristike kao i od muža'

Je li novu pjesmu pjesmu posvetila bivšem suprugu Dini Drpiću? 'Svakako se neke emocije mogu prepoznati u stvarnom životu, no kojem muškarcu sam ih posvetila ostavit ću kao malu tajnu', rekla je Nives prokomentiravši Dininu novu ljubavnu vezu. 'Sretna sam što je moj bivši suprug pronašao sreću u ljubavi s drugom', izjavila je.

Spot za aktualni singl očekuje se unutar mjesec dana, a bit će iznenađenje baš kao i ova pjesma, koju je publika počastila pozitivnim kritikama. 'Pjesmu „Kad ženu rane“ imam već godinu dana. Čekala sam pravi trenutak da ju objavim i taj trenutak je stigao. To mi je kazalo moje srce', rekla je Nives Celzijus na promociji prve balade u svojoj karijeri.

Osim toga, nije propustila ni prokomentirati ljubavni odabir svojih kolegica, Jelene Rozge i Severine Vučković. 'Obojica nisu moj tip, ali kad bih baš morala odabrati odlučila bih se za Rozgin izbor. Severinin frajer nije baš nikako po mom ukusu', rekla je Nives. Što je još otkrila pogledajte u videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene