Odlučna Nives

'Nikome neću dopustiti da me razapne i zaustavi u pohodu na estradu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus proslavila je rođendan sa svojom publikom!

'Ovo mi je jedan od najdražih rođendana u životu. Prvi koncert u Zagrebu i ovakva atmosfera. Počašćena sam', obratila se pjevačica Nives Celzijus brojnim obožavateljima koji su njezin izlazak na binu u klubu Bunga Bunga u Zagrebu dočekali ovacijama, uglas joj pjevajući 'Sretan ti rođendan'. A potom im nije, kaže, ostala dužna.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Nives Celzijus rođendan slavi samo u grudnjaku i gaćicama

Od par minuta nakon ponoći pa sve do jutra šestotinjak Nivesinih fanova rasplesalo se kako na njezine 'Karanfile', tako i na mnoge poznate zabavne feštarske pjesme koje je Nives u pratnji svog benda redala jednu za drugom. Nakon tri sata koncerta, Nives je tek u garderobi bila puna dojmova. Darivali su je buketima cvijeća, bombonjerama, plišanim medekima pa čak i jednom ogromnom slikom ulje na platnu 'Nives u prirodnoj veličini'. Obradovali su je i fanovi iz Slavonije i Istre koji njezin rođendan nisu željeli propustiti. 

'Mislim da ću od sada svake godine rođendan slaviti s mojom publikom. Nikad ovo nisam doživjela i ovakva proslava je jedno veliko uzbuđenje za mene. Pitali su me što ću sada kada sam ušla u Isusove godine, a ja sam im odgovorila da nikome neću dopustiti da me razapne i zaustavi u pohodu na estradu. Prava utakmica tek sad počinje', istaknula je sa smješkom provokativna pjevačica koja iz vikenda u vikend osvaja publiku u svim dijelovima Hrvatske, ali i Slovenije te Bosne i Hercegovine. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene