Čini se da je Nives Celzijus konačno krenulo i na ljubavnom planu. Ona o tome ne želi javno govoriti.

Galerija


Nives Celzijus navodno ponovno ljubi. Njezino srce, šuška se, osvojio je mlađahni odvjetnik Marko Krnjak. Nives i šest godina mlađi pravnik nedavno su viđeni kako izmjenjuju poljupce, a svoju romansu još uvijek nisu spremni javno priznati. Njihovi susreti postali su sve intenzivniji, barem tako tvrde njihovi prijatelji, no svoju romansu čuvaju dalje od očiju javnosti.

Vezani članci Nives Celzijus Nivesine neobuzdane grudi zadale su prave muke kožnoj haljinici: Skoro se "razletjele" na sve strane Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Zanosnu hrvatsku navijačicu u sjeni je ostavila zamamna pozadina jedne od najseksi Hrvatica

"Poznanici smo, nismo se još poljubili", tek je kratko prokomentirao Marko za 24 sata. Marko je odrastao u međimurskim Novakovcima, magistrirao je na sveučilištu u Osijeku, nakon čega se zaposlio u jednom poznatom zagrebačkom odvjetničkom uredu. U slobodno vrijeme bavi se i modelingom, obožava životinje i ljubitelj je knjiženosti, osobito skandinavske.

Nives o novoj vezi zasad ne želi javno govoriti, no svejedno je na društvenim mrežama objavila fotografiju uz slatkiše. "Već koju godinu, u mom životu, ljubav vodi samo moje nepce...S omiljenim slatkišima", napisala je Nives.

Osobe bliske pjevačici kazale su nam da Nives ne ljubi nikakvog Marka i da joj ne pada napamet o tome se oglašavati.

Nives Celzijus, Marko Krnjak (FOTO: Instagram, Facebook)
Nives Celzijus, Marko Krnjak (FOTO: Instagram, Facebook)