Seksi Nives

U teretani bez grudnjaka i gaća!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da bi njezina linija ostala savršena, potrebno je svakodnevno marljivo vježbati ...

Nives Celzijus puno pažnje pridaje svojoj liniji koju održava redovitim vježbanjem. Ova ljepotica često na svom Instagramu razveseli svoje fanove zanimljivim fotografijama, a sada im je otkrila da najviše voli vježbati bez grudnjaka i gaćica.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Na fotografijama koje je objavila jasno se vidi da je Nives vježbe odradila samo u bijeloj prozirnoj majici i kratkim bijelim hlačicama. Ipak, vidi se i njezina isklesana linija pa nije ni bitno u čemu vježba već je bitno da se vidi rezultat napornog rada.

No, Nives nije uspješna samo u vježbanju već joj je i karijera u usponu.

Ona je odlično iskoristila nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu i savršeno odradila samopromociju. Najnovijim spotovima za pjesme 'Karanfili' i 'Take me to Brasil' pokazala je kako i ona želi dio estradnog kolača, a za njezinu karijeru zainteresirali su se i strani novinari koji trenutno u Zagrebu o njoj snimaju dokumentarac.

Slijedi li nam najseksi duet ikad u Hrvatskoj?!

Pročula se i da je najpoznatija paragvajska navijačica, Larissa Riquelme, izjavila kako bi, ukoliko joj se ponudi, razmislila o duetu s Nives Celzijus.

Larissa, koju Nives spominje u pjesmi 'Take me to Brasil' u kontekstu kako želi biti poput nje, tvrdi kako je imala dosta ponuda iz glazbene industrije i kako bi rzamisliila o duetu s našom Nives.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene