Zeko je pronašao najbolje mjesto za spavanje!


Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus nabavila je novog kućnog ljubimca – malenog zeku. Slatkog je čupavca Nives smjestila u krilo i njegovu fotografiju pokazala fanovima na društvenim mrežama.

 
Vezani članci Nives Celzijus Mnogima popravila dan: Nives Celzijus se požalila da nema mlijeka i pokazala bujno poprsje Nives Celzijus Prozirna i s dubokim dekolteom: Nives uskočila u leopard vjenčanicu u kojoj se 2005. udala za Drpića

'Pazi da te ne gricne', glasio je jedan od komentara ispod fotografije.

Zadnjih nekoliko mjeseci bilo je vrlo intenzivno za Nives Celzijus. Objavila je singl 'Karanfil', zatim je uzbudila javnost a svojom novom knjigom 'Gola istina 2', a nedavno je najavila i preokret u karijeri. Naime, Nives postaje glumica i to u kazališnoj predstavi koja će se postaviti prema njezinoj hit knjizi 'Gola istina'.

Jedna od najprodavanijih domaćih knjiga svoje će kazališno izdanje doživjeti na jesen, a Nives je otkrila kako svojim izletom u glumačke vode planira uzburkati domaću kazališnu scenu. Tumačit će jednu od glavnih uloga.

VIDEO Nakon skandala ipak - uspjeh!

'Od devetog mjeseca krećemo ozbiljno, probe će biti svakodnevne. Uvijek mi je bila želja okušati se malo i kao glumica. Budući da nisam imala prilike negdje drugdje, zašto ne u svojoj predstavi', rekla je Nives.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook