Modni odmak

Nives iznenadila izdanjem u kakvom je ne viđamo često, no pobrinula se i za dozu neizbježnog seksepila

Nives Celzijus Nives Celzijus Zvonimir Ferina 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Clezijus pojavila se na prvoj večeri modnog događaja Atelier u zanimljivom kompletu s hlačama koje je pravi odmak od njezina uobičajenog stila.

Nives Clezijus nije propustila prvu večer modnog događaja Atelier u Atriju Klovićevih dvora gdje se pojavila u za nju pomalo neuobičajenom izdanju.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

I dok smo je najčešće navikli viđati u oskudnim odjevnim komadima koji otkrivaju više nego što skrivaju, ovaj put se odlučila za nešto čedniji komplet s hlačama i zanimljivim sakoom.

Ipak, za dozu seksepilam na koji smo od nje naviknuli, pobrinuo se topić koji otkriva trbuh i dekolte.

U prvoj večeri Ateliera svoje kreacije je predstavilo pet talentiranih hrvatskih dizajnera, Boudoir, BiteMyStyle, Martina Herak, unaesthetik, i Mihaela Brajković.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +7 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +14 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica glavna je zvijezda plaže u Miamiju, a nije promaknula čak ni tamošnjim paparazzima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene