Dobila stotine komplimenata

Nives se htjela pohvaliti frizurom, ali nešto drugo je u prvom planu, čipka koja je provirila ukrala svu pozornost

Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 7 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 7 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu pokazala kako izgleda kako se sredi kada je kod kuće, a pritom se pohvalila i bujnim dekolteom.

Nives Celzijus je svoje obožavatelje i pratitelje na Instagramu počastila novom fotografijom i pokazati im kako izgleda dok se sredi za biti kod kuće.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Lijepa za po doma", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom i šminkom na licu, no ono što je svima ukralo pozornost je njezin dekolte i čipkasti grudnjak.

"Prava domaćica", "Ah, predivna si", "I zgodna i lijepa", "Izgorio mi je mobitel", "Savršena si", "Grmi i sijeva", "Ajme Nives, ti si sve ljepša", "Bomastično dobra", "Dugo te nisam vidio u tako lijepom izdanju", "Živa vatra", "Plafon si, nema dalje", samo je dio stotine komplimenata koje je dobila u komentarima.

A komplimenti će se vjerujemo nanizati i večeras i to zahvaljujući novoj modnoj kombinaciji u kojoj će se Nives pojaviti kao članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" s početkom u 20.15 sati.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +0 Nives Celzijus - 1 Celebrity Kod Nives sve tjesnije i tjesnije: Oni koji su pomislili da ne može raskošnije od prošloga puta grdno su se prevarili!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene