Nives Celzijus je na Instagramu objavila video u kojem boji ogradu na svojoj terasi u vrućim hlačicama i topiću.

Galerija


Nives Celzijus je na Instagramu pokazala kako provodi slobodno vrijeme i iznenadila mnoge.

Vezani članci Nives Celzijus Nives pozirala sa seksi dodatkom, ali to nitko nije primijetio, čak niti žene: "Ja jesam žensko, ali nekako mi je promaknuo" Nives Celzijus Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati"

Dosad smo već znali da je vješta u pjevanju i pisanju, no sada je otkrila još jedan svoj skriveni talent.

"Nastavljamo s radovima na terasi Treba li i vama pomoć?", napisala je pored videa u kojem boji ogradu, koju je nedavno sama i izbrusila, u vrućim hlačicama i topiću bez naramenica, a iako je pokazala sve svoje adute, oni su ovaj put pali u drugi plan.

"Svaka čast", "Bravo Nives", "Kakva majstorica", "Vrijedne li žene", pisali su joj pratitelji koje su impresionirale Nivesine vještine, no nisu izostali ni komplimenti na račun njezina izgleda.

A koliko je svestrana, Nives je pokazala i u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je 2017. godine pobijedila, a trenutno je, drugu sezonu zaredom, članica žirija koji uz nju čine još Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. U novoj All stars sezoni showa natječe se osmero najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, a voditelji su Maja Šuput i Frano Ridjan.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Razišli se Zvonimir i Leonarda Boban: Poslije 28 godina braka odlučili su živjeti odvojeno

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?