Nives Celzijus je na Instagramu objavila video na kojem u badiću s tangama pleše ispod tuša.

Galerija


Nakon što je ugrijala atmosferu na Instagramu fotkama na kojima pozira u minijaturnom bikiniju, Nives Celzijus je svojom najnovijom objavom nadmašila samu sebe.

Vezani članci Nives Celzijus Nives možda ovaj put nije istaknula dekolte, ali se pobrinula da pokaže neke druge bujne atribute i zaradi komplimente Nives Celzijus Kralj prvog dojma - dekolte! Koje ga poznate Hrvatice najbolje nose, kad se zakopčati, a kad istaknuti?

Podijelila je snimku na kojoj se ispod tuša i pod crvenim svjetlom izvija uz pjesmu "Body" reperice Megan Thee Stallion u još jednom sićušnom badiću s tangama.

"Auuu, pa ti goriš", Savršena", "Wow", "Kraljica si", "Pa ti si fantastična", "Kraljica tuša", redali su se komentari ispod objave, dok su mnogi njezini pratitelji ostali bez teksta pa su joj samo lijepili emotikone vatrice, a bilo je i nekih koji su joj zamjerili loše osvjetljenje. Snimka je u samo par sati skupila i preko pet tisuća lajkova.

Inače, Nives ovih dana odmara u Opatiji gdje joj društvo prave njezina kći Taisha i sestra Matea.

Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

Novu frizuru Nine Badrić komentirao je čak i Zdravko Mamić, pogledajte što joj je poručio ispod fotke