Spremna za tekmu!

Nives pokazala u kakvom će izdanju bodriti Hrvatsku, zbog sićušnog bikinija pišu joj da je naša najvatrenija navijačica

Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi bikini s uzorkom šahovnice kojom je otkrila da je spremna za utakmicu Hrvatske i Škotske.

Nives Celzijus je svojom zadnjom objavom na Instagramu preuzela titulu najvatrenije navijačice hrvatske nogometne reprezentacije.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Objavila je dvije fotografije na kojima pozira na svojoj terasi u Zagrebu u sićušnom bikiniju s uzorkom šahovnice i lizaljkom u ruci.

"Spremna za sutra", napisala je te je heštegovima otkrila da s nestrpljenjem iščekuje utakmicu Vatrenih protiv Škotske na Europskom prvenstvu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ma kakva Doll, zna se tko je broj jedan Hrvatska navijačica", "Ženo goriš", "Najseksi Hrvatica", "Kakvo tijelo Nives ima", redali su se komplimenti ispod fotki uz nezaobilazne emotikone vatrice, a u kratkom je roku skupila i na tisuće lajkova.

Zanimljivo je da je badić koji nosi dizajnirala njezina prijateljica Ivana Knoll, koja od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine slovi kao najseksi navijačica Vatrenih, no prema komentarima Nivesinih obožavatelje, čini se da joj je sada ta titula preoteta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene