Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi bikini s uzorkom šahovnice kojom je otkrila da je spremna za utakmicu Hrvatske i Škotske.

Galerija


Nives Celzijus je svojom zadnjom objavom na Instagramu preuzela titulu najvatrenije navijačice hrvatske nogometne reprezentacije.

Vezani članci Nives Celzijus Nives se obračunala s hejterima i jasno im dala do znanja što misli, podršku joj dale i poznate prijateljice: "Kraljica nad kraljicama!" Nives Celzijus - 2 Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila"

Objavila je dvije fotografije na kojima pozira na svojoj terasi u Zagrebu u sićušnom bikiniju s uzorkom šahovnice i lizaljkom u ruci.

"Spremna za sutra", napisala je te je heštegovima otkrila da s nestrpljenjem iščekuje utakmicu Vatrenih protiv Škotske na Europskom prvenstvu.

"Ma kakva Doll, zna se tko je broj jedan Hrvatska navijačica", "Ženo goriš", "Najseksi Hrvatica", "Kakvo tijelo Nives ima", redali su se komplimenti ispod fotki uz nezaobilazne emotikone vatrice, a u kratkom je roku skupila i na tisuće lajkova.

Zanimljivo je da je badić koji nosi dizajnirala njezina prijateljica Ivana Knoll, koja od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine slovi kao najseksi navijačica Vatrenih, no prema komentarima Nivesinih obožavatelje, čini se da joj je sada ta titula preoteta.

Monika Kravić bez trunke šminke okinula selfie na plaži, zadivila prirodnim izdanjem: "Baš si ljepotica"

Zbog ovih se prizora pitaju je li ona žena ili boginja, a na besprijekornom tijelu teško joj je pronaći bilo kakvu manu