''Pantera itekakva''

Nives možda ovaj put nije istaknula dekolte, ali se pobrinula da pokaže neke druge bujne atribute i zaradi komplimente

Indira Levak i Nives Celzijus - 1 Indira Levak i Nives Celzijus - 1 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Nives Celzijus - 1 +0 Indira Levak i Nives Celzijus - 3 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju s bujnom pozadinom u prvom planu dok pozira u ružičastom odijelu pokraj mora.

Nakon što je počastila svoje obožavatelje s nekoliko fotografija na kojima se njezin bujni dekolte našao u prvom planu, Nives Celzijus je na profilu na Instagramu osvanula u nešto drugačijem izdanju.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Pjevačica i spisateljica objavila je fotografiju na kojoj pozira u ružičastom odijelu pokraj mora, a ovaj se put u prvom planu umjesto dekoltea našla njezina bujna pozadina.

"Pink Panther", napisala je Nives kratko uz objavu, a komplimenti ni ovaj put nisu izostali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Prezgodna i predivna", "Prelijepa kosa, a i ti", "Pantera itekakva, Nivesica. Lijepo", "Zgodna dama", "Opa, bravo Nives", Lijepa pozadina panteru", "Super je slika", "Najljepša si", poručili su joj obožavatelji.

Nives inače gledamo svake nedjelje u ulozi članice žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem iz emisije u emisiju obara s nogu u atraktivnim odjevnim kombinacijama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Celebrity Vlatka Pokos objavila svoje dosad neviđene fotke u bikiniju: ''Nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz fotošopa''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene