nadmašila je samu sebe

Nives zna kako izgledati zanosno baš u svakoj prilici, a njezino izdanje za pustinju jednostavno morate vidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju iz pustinje u Egiptu na kojoj nosi vruće hlačice i topić koji otkriva trbuh.

Nives Celzijus trenutačno se provodi u Egiptu, gdje joj društvo čini i Ecija Ivušić.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Nakon što su obje na Instagramu objavile fotke u badićima, Nives se sada javila iz pustinje u gradu Sharm El-Sheikh, za koju je složila zanimljiv stajling.

"Vrela kao pustinja" napisala je uz fotke na kojima zanosno pozira na vozilu u vrućim hlačicama, topiću koji otkriva trbuh i kratkim čizmama, s kariranom maramom svezanom oko glave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Vrelija od pustinje", "Bomba", "Kraljica pustinje", "Najzgodnija Hrvatica", redali su se komplimenti ispod fotke, a javili su joj se i neki Egipćani koji su joj poželjeli dobrodošlicu u njihovu zemlju.

I njezinu outfiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija, također ne prolaze neprimijećeno jer su uvijek upečatljivi i seksi, a u zadnjoj epizodi gledatelje je očarala u zavodljivoj svilenoj haljini.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene