Neizvjesna situacija

Nives Celzijus ovih dana nije lako: "Tužna sam, bespomoćna, želim da su pored mene i da ih imam na oku"

Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 7 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 7 +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu izrazila zabrinutost zbog koronavirusa i otkrila svoj stav, te koliko strepi zbog svoje djece i bližnjih.

Brojne domaće zvijezde oglasile su i komentirale nove mjere protiv koronavirusa koje između ostalog uključuju zatvaranje ugostiteljskih objekata, restorana i teretana, a svoje viđenje situacije na Instagramu je podijelila i Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

"Što mi točno vrijedi naša "zaštićenost" ako su mi oni najmiliji na "izvoru"?! I sjedimo mi odrasli tako u kući, neki zato što su u mirovini, neki zato što trenutno nemaju posla, neki zato što im je zabranjen rad...I voljeli bi da razmišljamo kako nam je lijepo, napokon smo na okupu. Mogli bi mi to jer uvijek pronađemo i onu neku najtanju nit pred samo pucanje koju s puno ljubavi primimo, njegujemo, ne puštamo i zaliječimo. Zaista bi mogli. Imamo tu starije ljude, narušenog zdravlja koji spadaju u rizične skupine i voljeli bi vjerovati da činimo sve da ih zaštitimo. Lako pronalazimo pozitivnu stranu ako smo dobili mogućnost zaštititi naše voljene i možda nije idealno rješenje, ali je opet način vrijedan žrtve jer su ljudski životi u pitanju. I pokušavam se uvjeriti da je sve ovo ispravno i onda se sjetim da su mi djeca vani, nezaštićena. Nose li maske? Ok, Leone je discipliniran, nosi sigurno i pere ruke. Taisha? Nisam sigurna. Njen razred bio je u samoizolaciji, jedva čekaju da napokon vide, zagrle i izljube svoje prijatelje. Jesam li ju milijun puta zamolila da se suzdrži izljeva ljubavi na neko vrijeme, jesam li joj objasnila da posljedice mogu biti kobne za njene voljene. Jesam. Ali oni su djeca, omnipotentna. U njihovim neiskusnim glavicama, loše stvari se ne događaju njima. Oni su zaštićeni. Oni se ne moraju opterećivati maskama i dezificijensom jer je za njih sve to glupost izmišljena da njima upropasti najbolji period života... Uglavnom, tužna sam, bespomoćna, želim da su mi djeca pored mene i da ih imam na oku. Zašto svi ti ljudi ostaju bez posla i u neizvjesnosti i strahu od sutra, "u sigurnosti doma" čekaju da im se djeca vrate kući?!", napisala je Nives u podužem statusu koji je objavila uz fotografije sina i kćeri.

Njezini pratitelji i obožavatelji u komentarima su joj uputili riječi podrške i slaganja.

"Ljubim vas ovako izdaleka", "Divna ste obitelj", "Krasna si mama", "Nives super majka i djeca joj lijepa na nju i Dina", "Lijepo si napisala, Nives! Svi kroz slično prolazimo. Uskoro će i ta korona proći i svi nastaviti sa svojim životima kakve smo imali", "Lijepo napisano", "Prekrasni, najveće bogatstvo koje jedna majka može imati", "Nivesm ti si sretna i bogata majka", "Živa istina, teško je zaštiti bližnje. Možemo se samo nadati da su pametni da se zaštite, kako sebe i druge od ove pošasti", dio je komentara koje je dobila.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene