Reviju Ivice Skoke u srijedu je došla pogledati i Nives Celzijus u društvu Ecije Ivušić i Dalibora Petka.

Galerija


Nives Celzijus poznata je po seksi izdanjima.

Vezani članci Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Ecija Ivušić u zmijskom uzorku od glave do pete, no prepoznajete li damu pored nje? Nives Celzijus (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom

Bilo da se radi o društvenim mrežama, događanjima, spotovima ili čak vaterpolskim utakmicama, 37-godišnja spisateljica, glumica, pjevačica i bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" najradije bira uske, kratke i općenito seksi krpice.

Ipak, na reviji Ivice Skoke u utorak na zagrebačkom Velesajmu Nives Celzijus istovremeno je iznenadila i oduševila elegantnom pojavom u stilu moderne princeze.

Naime, zanosna brineta pojavila se u komadu iz nove kolekcije poznatog dizajnera te nas ostavila bez daha, a zanimljivo, haljina je pokrila sve što je mogla pokriti, od nogu do dekoltea.

Gornji dio bio je u formi korzeta s crvenim i zelenim šljokicama, dok je donji dio bio sastavljen od tila te je bio u formi A-kroja, baš poput haljine iz bajke.

Nives je look nadopunila nježnim valovima u kosi te profesionalnom šminkom, a vjerujemo kako su se sinoć itekako okretale glave u njezinu smjeru, i muške i ženske.  

Brineta je reviju odgledala u društvu bliskih prijatelja Dalibora Petka i Ecije Ivušić, a s njima se družila i nakon nje.

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"