Nives Celzijus i Mateo Cvenić otkrili su nam sve o sudjelovanju u showu "Ples sa zvijezdama" iz kojeg su ispali.

Galerija


U prošloj epizodi "Plesa sa zvijezdama" u plesnom dvoboju završili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Nives Celzijus i Mateo Cvenić, a žiri je donio jednoglasnu odluku da u showu više nećemo gledati Nives i njezinog partnera.

Vezani članci Nives Celzijus i Mateo Cvenić (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Mateo Cvenić poručuju: "Puno se puta pokazalo da su hejteri najveći fanovi" Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus pohvalila se s 300 tisuća obožavatelja na Instagramu seksi fotkom u koju ćete se zagledati

"Želim se zahvaliti svima koji su nas podržali, glasovali za nas. Ovo je predivna ekipa, hvala ti Nives na svemu. Uživao sam u svakom trenutku s tobom", bio je iskren Mateo. "Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće", izjavila je emotivna Nives.

A nakon što su se slegnuli dojmovi, Nives i Mateo stigli su u naš studio kako bi nam odgovorili na neka pitanja nakon ispadanja iz showa.

Mateo nam se prvi raspričao o komentarima žirija koji su ga najviše dirnuli.

"Kad sam prvi put stala na pozornicu mislila sam da ću se upiškiti", kroz smijeh je otkrila Nives, a i ostali odgovori bili su brutalno iskreni. "Najviše sam se bojao da ne ispadnem ružno ili glupo na kameri", dodao je Mateo.

A što nam je ovaj zabavni dio otkrio bez cenzure o sudjelovanju u showu, pogledajte u našem video intervjuu.

Četvrta epizoda showa "Plesa sa zvijezdama" na programu je večeras, 7. travnja, u 20.15 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Nives Ivanišević pozirala u kupaćem 7 mjeseci nakon poroda s ljubavi svog života