'Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu', napisala je Nives pored fotografije na kojoj se, uz njezine prijateljice, nalazi i bivši suprug.


Otkrili smo što su Nives Celzijus i Dino Drpić radili zajedno u Beogradu! Naime, bili su na proslavi rođendana njezine rođakinje, na koju je i Drpić pozvan kao gost. Odazvao se pozivu, i stigao u Beograd. Nives je tamo, usput, snimila i singl. Dino se na proslavi našao jer se radi o ljudima s kojima se zbližio tijekom braka s Nives.

Vezani članci Nives Celzijus Nives prvi put pokazala sebi jako blisku osobu te otkrila o kome je točno riječ: ''Najbolja na planetu!'' Fabijan Pavao Medvešek - 2 Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

'Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu', napisala je Nives uz fotografiju koja je nastala u jednom beogradskom restoranu i klubu. Njome je digla buru na društvenim mrežama. Uz Nives su bile prijateljice, ali i bivši muž Dino Drpić.

Nogometaš i pjevačica rastali su se prije 2 godine, a u braku su proveli devet godina. Tijekom njih, dobili su dvoje djece, zbog koje su ostali u dobrim odnosima. Čini se da zajedno i putuju.

 

 

Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu :)

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on