Veselo društvo

SKUPA U BEOGRADU Saznali smo ima li tu opet neke iskre?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu', napisala je Nives pored fotografije na kojoj se, uz njezine prijateljice, nalazi i bivši suprug.

Otkrili smo što su Nives Celzijus i Dino Drpić radili zajedno u Beogradu! Naime, bili su na proslavi rođendana njezine rođakinje, na koju je i Drpić pozvan kao gost. Odazvao se pozivu, i stigao u Beograd. Nives je tamo, usput, snimila i singl. Dino se na proslavi našao jer se radi o ljudima s kojima se zbližio tijekom braka s Nives.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

'Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu', napisala je Nives uz fotografiju koja je nastala u jednom beogradskom restoranu i klubu. Njome je digla buru na društvenim mrežama. Uz Nives su bile prijateljice, ali i bivši muž Dino Drpić.

Nogometaš i pjevačica rastali su se prije 2 godine, a u braku su proveli devet godina. Tijekom njih, dobili su dvoje djece, zbog koje su ostali u dobrim odnosima. Čini se da zajedno i putuju.

 

 

Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu :)

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene