DIJELI SVOJ BROJ

NIVES CELZIJUS Novom objavom usrećila muškarce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus zna kako biti u središtu pozornosti.

Nives Celzijus zna kako biti u središtu pozornosti. Svestrana ljepotica svojim golišavim fotografijama mami uzdahe na društvenim mrežama, stoga nije ni čudno kako broj njezinih obožavatelja svakodnevno raste.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Nives trenutno na Instagramu ima gotovo 90 000 pratitelja. Svi oni jedva čekaju svaku njezinu sljedeću fotku na kojoj erotično pozira u oskudnoj odjeći. Sretni su pratitelji, a sretan je i seksi Nives što na taj način dobije svu pažnju, pa čak i stranih medija.

Kako bi Nives zahvalila svojim vjernim pratiteljima, odlučila im je prirediti malo iznenađenje. Sretnom dobitniku namjerava dati broj za dopisivanje na Whatsappu.

'Približavamo se brojci od 90.000 i zato mislim da je vrijeme za neka mala iznenađenja. Koliko cool bi bilo da odsad možemo komunicirati i putem Whatsappa? Svi oni koji mi u naredna dva dana točno odgovore na pitanje: 'Koje piće izaziva (ne) mamurluk u spotu za pjesmu Mamurluk?' u inboxu Facebooka ili DM Instagrama, dobit će moj Whatsapp broj.Love you so much', napisala je Nives.

Odmah su uslijedili brojni komentari na njezinu objavu.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene