"Hej, ljudi! Danas mi je sretan dan. Imam vas 300.000 i obožavam vas", poručila je Nives Celzijus.

Galerija


37-godišnja glumica i pjevačica Nives Celzijus pohvalila se s 300 tisuća obožavatelja na Instagramu.

Vezani članci Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ

"Hej, ljudi! Danas mi je sretan dan. Imam vas 300.000 i obožavam vas. Nitko sretniji od mene i hvala vam na tome", kratko je napisala Nives, a pogađate, ovu impresivnu brojku proslavila je seksi selfiejem u grudnjaku leopard-uzorka.

"Zna se da ja nemam neke probleme s golotinjom, možda se ne bih dobro osjećala kada bi me zakopčali previše. Šalim se, ja sam po tom pitanju dosta jednostavna i to profesionalno doživljavam. Ne uplićem se u kostime, šminku, frizure niti koreografiju", otkrila nam je kroz smijeh Nives uoči početka plesnog spektakla "Ples sa zvijezdama", koji nas očekuje i ove nedjelje, 31. ožujka u 20:15 samo na Novoj TV.

Nives i njezin plesni partner, 23-godišnji Mateo Cvenić, oduševili su s obje dosadašnje izvedbe - mističnim tangom u prvoj i seksi rumbom u drugoj epizodi.

"I naša rumbica je preživjela. A sad vam moram priznati, jučer mi je bio jedan od težih i najljepših trenutaka u životu. Bila sam neizmjerno umorna. Noć prije pjevala sam u Istri, došla u 6 ujutro kući. Imala neki pokušaj spavanja u trajanju od sat i pol koji je više bio lutanje po krevetu i onda pravac 'Ples sa zvijezdama'. I tamo cijeli dan opet lutala kao zombi, spavajući u hodu i plesu. Rumbu sam odradila s posljednjim atomima snage i kad nam je žiri dao onako slabe ocjene, pomislila sam: 'Bože, ja ću se srušiti nasred bine ako budem morala otplesati još jedan ples. Moje tijelo to ne može izdržati.' A onda me spasila publika. I spasila je moju divnu Eciju Ojdanić i Davora Garića. Tri tako divne vijesti u nekoliko sekundi. Kad sam saznala koliko vas je glasalo za Matea i mene, jedino sam mogla pomisliti: 'Bože, hvala ti, ja sam najsretnija žena na svijetu.' I kad nisam najbolja, moji ljudi su uz mene, a to se zove ljubav", napisala je Nives nakon nastupa.

Ove nedjelje duo će na pozornici izvesti slavni cha-cha-cha.

Jedva čekamo, a vjerujemo kako će broj Nivesinih obožavatelja samo rasti iz epizode u epizodu, ali i iz dana u dan.

A tko će biti drugi par koji će napustiti show, saznat ćemo već ove nedjelje u novoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Napio se, oženio, a sada požalio? Holivudski glumac traži poništenje braka nakon samo 4 dana