idiličan odmor

Razotkriveni! Voditeljica zbog Ivaniševića otišla preko bare?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako nikada javno nisu potvrdili svoju vezu, sada je već svima jasno da Nives i Goran ne mogu jedan bez drugoga.

Radijska voditeljica Nives Čanović spakirala svoje kofere i odletjela u daleki Miami gdje se trenutno održava jedan od najvažnijih teniskih turnira ATP Miami.  Fotografijom iz Miamija Nives se pohvalila na svom Instagramu, a tamo nije otišla slučajno.

 

Bienvenido a miami #miami #jetlag #lovemesomebeach

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on


Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Instagram) Internetska zavrzlama Nives Celzijus ''udali'' za Gorana Ivaniševića: ''Ako niste znali, a nisam ni ja, opet sam u braku''

Navodno je lijepa crnka odletjela u zagrljaj svom dragom Goranu Ivaniševiću koji trenutno za natjecanja priprema češkog tenisača Tomaša Berdycha. Iako svoju vezu voditeljica i tenisač nikada nisu javno potvrdili iz tek rijetkih objava na društvenim mrežama može se zaključiti da uživaju u romansi pa tako ni ovaj detalj upućenima nije promaknuo.

O njihovoj vezi počelo se šuškati još u listopadu prošle godine, a potvrda nagađanja stigla je već za novu godinu kada je Nives sasvim slučajno na svom Instagramu objavila fotografiju s zajedničkog odmora. Ne sluteći da se vidi dio Goranove glave, voditeljica je fotografiju objavila i tako svima dala do znanja da su zajedno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene