Zgodni par

Široki osmijeh i ležerno izdanje: Nives Čanović i Goran Ivanišević plijenili pozornost na špici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Čanović i Goran Ivanišević jedan su od najzgodnijih slavnih parova u Hrvatskoj. Čuvaju privatnost, no nekad ne mogu izbjeći fotografe.

Nives Čanović i Goran Ivanišević zaljubljeniji su no ikad. Sretni par prošetao je danas centrom Zagreba držeći se za ruke. U ležernom izdanju par je izgledao odlično, a na odmet nije bio ni široki osmijeh lijepe Nives. Otkako je njihova ljubav postala javna, Nives i Goran plijene pozornost javnosti. Ipak, oni o svojoj vezi mudro šute, želeći pod svaku cijenu zadržati dio privatnosti za sebe.

Pogledaj i ovo Goran i Emanuel Ivanišević Zajednički izlazak Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

Proteklog ljeta sjajno su se proveli pa su posjetili idilične Brijune u društvu prijatelja, a boravili su i na Korčuli. Šuškanja o njihovoj vezi krenula su u listopadu prošle godine, no vezu s tenisačem Nives je na svom Instagramu potvrdila tek u lipnju ove godine, kada je s Goranom objavila fotografiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene