Eva Longoria u lipnju ove godine rodila je sina Santiaga čiji je tata meksički biznismen José Antonio Bastón.

Galerija


43-godišnja glumica Eva Longoria u lipnju ove godine postala je majka.

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Pjevačica prošetala s trbuščićem, ali trudnoću s milijarderom o kojoj se šuška još ne priznaje Eva Longoria (Foto: Getty Images) U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

Zvijezda serije "Očajne kućanice" nakon nekoliko ljubavnih brodoloma, ljubavnu sreću pronašla je u trećem braku s markantnim meksičkim biznismenom Joséom Antoniom Bastónom.

Eva Longoria (Foto: Profimedia)
Eva Longoria (Foto: Profimedia)

Par se zaručio u prosincu 2015. godine tijekom romantičnog putovanja u Dubai, a bajkovito vjenčanje održano je 2016. godine u Meksiku. Eva je potvrdila trudnoću u prosincu 2017. godine, a sinčić Santiago stigao je prošlog ljeta.

Glumica nikada nije skrivala koliko želi postati majka, a sinčića je neki dan napokon upoznala i Evina najbolja prijateljica Victoria Beckham.

Ubrzo nakon toga, glumicu i redateljicu čekale su poslovne obaveze, točnije revija u sklopu Tjedna mode u Parizu koju je vrhunski odradila unatoč očitom višku kilograma.

Eva Longoria (Foto: Profimedia)
Eva Longoria (Foto: Profimedia)

Eva je blistala u haljini koja s prednje strane nije skrivala previše toga, no njezin je osmijeh bio od uha do uha te je dokazao kako žene ne moraju skinuti sav višak nekoliko tjedana nakon poroda kako bi se osjećale zadovoljno i seksi.

Bravo, Eva!