Lijepa i samopouzdana

Samo fantastična Eva Longoria može ovako dobro nositi višak kilograma

Eva Longoria (Foto: Getty) Eva Longoria (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Getty) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) +0 Eva Longoria (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Longoria u lipnju ove godine rodila je sina Santiaga čiji je tata meksički biznismen José Antonio Bastón.

43-godišnja glumica Eva Longoria u lipnju ove godine postala je majka.

Pogledaj i ovo Eva Longoria (Foto: AFP) Blista od sreće U "Očajnim kućanicama" zaludjela je muški rod, ali čini nam se da ova glumica danas izgleda bolje no ikad

Zvijezda serije "Očajne kućanice" nakon nekoliko ljubavnih brodoloma, ljubavnu sreću pronašla je u trećem braku s markantnim meksičkim biznismenom Joséom Antoniom Bastónom.

Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se zaručio u prosincu 2015. godine tijekom romantičnog putovanja u Dubai, a bajkovito vjenčanje održano je 2016. godine u Meksiku. Eva je potvrdila trudnoću u prosincu 2017. godine, a sinčić Santiago stigao je prošlog ljeta.

Glumica nikada nije skrivala koliko želi postati majka, a sinčića je neki dan napokon upoznala i Evina najbolja prijateljica Victoria Beckham.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Ubrzo nakon toga, glumicu i redateljicu čekale su poslovne obaveze, točnije revija u sklopu Tjedna mode u Parizu koju je vrhunski odradila unatoč očitom višku kilograma.

Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Eva je blistala u haljini koja s prednje strane nije skrivala previše toga, no njezin je osmijeh bio od uha do uha te je dokazao kako žene ne moraju skinuti sav višak nekoliko tjedana nakon poroda kako bi se osjećale zadovoljno i seksi.

Bravo, Eva! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene