Zlatni globusi dodijeljeni su po 75. put. Holivudske dive dogovorile su se da će nositi crno zbog pokreta "Time's Up", no nisu se sve držale dogovora...

Galerija


Dress code je bio jasan, no nisu ga svi poštovali. Na 75. dodjeli Zlatnih globusa poznate dame došle su odjevene u crno kako bi podržale pokret "Time's Up". Pokretom žele pomoći ženama koje su žrtve seksualnog maltretiranja, ali i pokazati koliki je to problem u Hollywoodu i realnom svijetu. Većina dama napravila je stoga upravo to - odjenule su crne toalete i tako poslale snažnu društvenu i političku poruku. No neke nisu poštovale dogovor.

Vezani članci Ewan McGregor (Foto: Getty) Ljudi nisu vjerovali što čuju... McGregor dobio Zlatni globus pa zahvalio i ženi i ljubavnici! Hugh Jackman (Screenshot: Youtube) Kakva nevjerica! Pogledajte kako Hugh Jackman ne može sakriti razočaranje jer nije dobio nagradu

Jedna od njih bila je Blanca Blanco, koja je odjenula jarkocrvenu haljinu s visokim prorezom. Pozirala je golišava uz svog partnera, 68-godišnjeg glumca Johna Savagea. Usput, nije nosila gaćice.

Blanca Blanco (Foto: Getty)
Blanca Blanco (Foto: Getty)

Ni njemačka manekenka Barbara Meier nije nosila crno. Nosila je raskošnu puderastoružičastu haljinu s cvjetovima.

Ni Meher Tatna nije se odlučila na crnu, iako je sitnim brošem podržala pokret "Time's Up". Gospođa je nosila svečanu crvenu haljinu.

Meher Tatna (Foto: Getty)
Meher Tatna (Foto: Getty)