Na dodjeli nagrada

FOTO Nisu im smetali tuđi pogledi - Ljubili se pred svima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo ih nismo vidjeli u ovako prisnom izdanju...

Slavna glumica Reese Witherspoon, koja je nominirana za ovogodišnjeg Oscara, dobro se zabavljala na dodjeli Critics' Choice Awardsa te je bila glavna kad se trebalo snimati 'selfije' s voditeljem Michaelom Strahanom i suprugom Jimom Tothom.

Pogledaj i ovo Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) uz nju nema labavo Muž glumice koju je osvojio spasivši ju od pijanog tipa zadivio isklesanim torzom

Naime, na svakom je stolu bio po jedan tablet te su poznate zvijezde bile zadužene za interakciju s obožavateljima putem Twittera i Vinea.

Uslijedile reakcije slavnih na nominacije za Oscara

Slavna glumica i njezin suprug tijekom večeri su razmjenjivali nježnosti i poljupce, a njihovi obožavatelji već ih dugo nisu vidjeli u ovako prisnom izdanju u javnosti.

Podsjetimo, Witherspoon je prije dvije godine sudjelovala u incidentu u Atlanti zajedno sa suprugom. Naime, zbog nasilničkog ponašanja i opiranja policajcima koji su zaustavili Totha zbog vožnje u pijanom stanju, slavna je glumica tada provela noć u policiji. Kada je pitala policajca zna li tko je ona, odgovorio joj je da on to ne mora znati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene