Kokain, pijanstvo, fizički okršaji

MISLILI STE DA ZNATE SVE O NJIMA? Ovakve ih još niste vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni su uvijek prikazani u najboljem svjetlu pod reflektorima, no je li uistinu tako?

Kokain, pijanstvo, fizički okršaji.... Sve ove zvijezde pokazale su svoju ružnu stranu nekad u karijeri, iako ih je u istima zaista teško zamisliti.

Pogledaj i ovo Predrag Bjelac u filmu ''Harry Potter'' - 7 Prošlo je 20 godina Sjećate li se njega? Srpski glumac najveću ulogu ostvario je u ''Harryju Potteru'', a od tada se potpuno promijenio!

Američki glumac i komičar Tim Allen Dick uhićen je u Zračnoj luci u Michigenu, nakon što je kod njega pronađena veća količina droge. Naime, pronađeno je 650 g kokaina kojega je glumac namijenio za prodaju. Prema zakonima savezne države Michigen, glumac je mogao dobiti doživotnu kaznu, no ona je umanjena nakon što je policiji priznao odakle mu kokain.

Uvijek voljeni Harry Potter (Daniel Radcliffe) i nije tako nevin kako se čini. Naime, za britanski Heat Magazin priznao je kako bi ponekad na snimanje filmova "Harry Potter" dolazio ni više ni manje nego pijan. Nažalost, glumac se s tolikom popularnošću kao ni sa okupacijom paparazzija nije znao nositi. U svakome postoji nešto što kad pije privlači kaos, kod mene je to prešlo svaku granicu', otkrio je glumac.

Od simpatične djevojke koja je došla iz Afrike pa sve do djevojke koja tuče zaručnika, ovisna je o drogi i alkoholu te pravi niz mnogobrojnih prometnih prekršaja. Lindsay Lohan, američka glumica, pjevačica i model djevojka je koja svojim roditeljima zadaje mnoge glavobolje. Nedavno je optužila svog partnera da je vara, a zatim je zbog mobitela došla i u fizički okršaj sa svojim dečkom.

Taylor Swift je američka je slatkica koja ima i svoju mračnu stranu. Iako u intervjuima inzistira kako ne voli pričati o svom privatnom životu, Swift kapitalizira upravo na spekulacijama o svom ljubavnom životu. Pjevač Joe Jonas bio je inspiracija za njene pjesme 'Forever and Always', 'Better Than Revenge' i 'You're Not Sorry' nakon što ju je ostavio putem telefonskog poziva koji je trajao 27 sekundi. Kao inspiracija za većinu pjesama s njezinog predzadnjeg albuma 'Red', poput 'We Are Never Ever Getting Back Together', poslužio je Jake Gyllenhaal. Također, šuška se kako se iza pjesama 'I Knew You Were Trouble', 'Style' i 'Out of the Woods' nalazi ime Harryja Stylesa. Sama Swift nikada ne potvrđuje ili demantira sumnje medija i fanova, već ostavlja skrivene tragove u svojim pjesmama koji znaju biti poprilično očiti.

Vojvotkinja od Camebridgea zasigurno nije onakva kakvom se predstavlja. Naime, nakon što su upisali isti fakultet, vojvotkinja i princ William, upoznali su se na još čudniji način. Tijekom jedne revije, Kate je kao model nosila crnu prozirnu čipkastu haljinu. Prvu godinu faksa, živjeli su kao tipični studenti - u studentskom domu gdje su zajedno učili, igrali tenis...Haljina koju je Kate nosila prodana je na aukciji za vrtoglavih 65.000 funti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene