Ninu Badrić zbog nove objave na Instagramu mnogi uspoređuju s talijanskom glumicom Monicom Belluci, koja nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Galerija


Nina Badrić na svom je Instagramu podijelila novu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u neobičnoj odjevnoj kombinaciji i uz koju je napisala i zanimljiv status o ljubavi, pa su je mnogi obožavatelji pitali sprema li im nešto novo.

Vezani članci Nina Badrić - 4 Nina Badrić objavila fotke s preslatkim sinom Maje Šuput, prizor je sve raznježio, a svi su primijetili i jednu sitnicu! Mila Elegović Domaće ljepotice progovorile o starenju i brinu li ih godine: ''Hvala Bogu na godinama, privilegija je starjeti''

"Ako šutiš, šuti iz ljubavi. Ako govoriš, govori iz ljubavi.
Ako opraštaš, opraštaj iz ljubavi. Ako opominješ, opominji iz ljubavi", napisala je Nina uz fotografiju.

Nina na sebi ima odjevene crne hlače s natpisom i crni top, dok na nogama ima štikle, a na ruci jednu boksačku rukavicu, a što sve zajedno odiše seksepilom i zagonetnošću.

"Predivna Nina", "Wow, to je to", "Živi iz ljubavi", "Super su ti ove slike. Nešto novo je u pripremi?", "Predivna, pomislih na prvu da je Monica Belluci", "Tako je, bravo", "Monica Belluci, jesi li to ti?", "Sve si ljepša Nina", "Najljepša si, nema dalje", "Vi ste jedno predivno stvorenje, inspiracija, sreća, smijeh", poručili su Nini obožavatelji.

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati

Svi joj se dive zbog jedinstvenog izgleda, a šuška se da u stvarnom životu ljubi kolegu iz serije u kojoj glume?