Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nina Slamić bila je na koncertu Jole i Željka Joksimovića.


Nekada Miss Hrvatske, Nina Slamić, u javnosti se pojavljuje – gotovo nikada. No očito nije mogla odoljeti pa je otišla na koncert Željka Joksimovića i popularnog Jole.

Vezani članci Branka Bebić, Anica Martinović i Tihana Harapin Zalepugin Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne! Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) Ništa od krune: Miss svijeta postala Indijka, naša Tea završila na 28. mjestu

Tamo je i uhvaćena fotoobjektivom. Nina se došla zabaviti u okolicu Zaprešića i uživati u Rujanfestu. Kako nas ovih dana ne grije sunce, Nina je u noćni izlazak izašla u džemperu.

Nina i danas plijeni pozornost svojom ljepotom, no iz javnosti se povukla. Vodi miran i obiteljski život.

U bračnu luku s poduzetnikom Hrvojem Gudeljevićem uplovila je 2004. godine, a danas su ponosni roditelji troje djece. Najstariji sin Ante ima 12 godina, kći Lucija 11, a najmlađi sin Šimun napunio je 6 godina. Popularnost koju je svojedobno imala nije joj, kaže, ništa posebno donijela, ali ni oduzela. Sretna je što živi mirnim obiteljskim životom i ne žali što su dani najveće slave sada iza nje. "Nimalo mi ne nedostaju ti dani. Jedino što mi je ostalo jest jako lijepo iskustvo, i da mogu mijenjati vrijeme, ne bih ništa promijenila. Ostavila bih sve isto. Imam Facebook, ali je isključivo privatni. Samo za mene i ljude s kojima se družim. Svoju intimu i privatni život držim isključivo za sebe i smatram da će to tako ostati i ubuduće. Nemam potrebu dijeliti nešto svoje privatno i intimno s drugim ljudima'', kazala je Nina za Dnevnik.hr prošle godine.