Bivša Miss Hrvatske

Dani slave su iza nje: Među gomilom ljudi uhvaćena jedna od najljepših Hrvatica

Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) ELFS (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 ELFS (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Nina Slamić, bivša Miss Hrvatske, ne pojavljuje se prečesto u javnosti.

Nina Slamić, bivša Miss Hrvatske, povremeno se pojavi na nekom društvenom događaju, no to se može prebrojati na prste jedne ruke. Ova ljepotica posvetila se obitelji i radije vrijeme provodi s njima.

Pogledaj i ovo Nina Slamić Gudeljević Ljepotica bila i ostala Jedna od najljepših Hrvatica ovako je izgledala dok je žarila i palila pistom, a sada se pojavila nakon dugo vremena!

Ipak, revija ELFS-a ono je što je najbolji mamac za poznate pa tako nije odoljela ni lijepa Nina koja je na reviju stigla u društvu Ivane Delač.

Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

ELFS je ovaj modni događaj održao u Hrvatskom glazbenom zavodu, a Nina je zasigurno mnogima odmah ''upala'' u oko. Jednostavno obučena s ne pretjeranom šminkom, Nina je bila lijepa poput anđela.

U bračnu luku s poduzetnikom Hrvojem Gudeljevićem uplovila je 2004. godine, a danas su ponosni roditelji troje djece. Sretna je što živi mirnim obiteljskim životom i ne žali što su dani najveće slave sada iza nje.

ELFS (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) ELFS (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene