"Ništa mi ne nedostaje"

Atraktivna Nina nestala iz javnosti: Čime se danas bavi jedna od najljepših Hrvatica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Hrvatske Nina Slamić Gudeljević rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rjeđe daje intervjue za medije. Za nas je ipak učinila iznimku i otkrila što radi 15 godina nakon osvajanja prestižne titule.

Petnaest godina prošlo je otkako se titulom najljepše Hrvatice okrunila Nina Slamić. Atraktivna crnka i dandanas plijeni poglede gdje god se pojavi, što ni ne čudi s obzirom na to da je u javnosti nemamo priliku često vidjeti. Zašto se nakon predaje krune povukla iz javnosti, čime se trenutno bavi, ali i kako danas gleda na svoju titulu, Nina je otkrila ekskluzivno za Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Kako vam se čini? Pogledajte video o našoj Luciji koja se natječe na Izboru za Miss svijeta, neki prizori stvarno oduzimaju dah!

"Kad se sjetim krune koju sam osvojila, uvijek se jave lijepa sjećanja. Ipak je to nešto što je na mene ostavilo velik i lijep dojam. Jednom Miss, uvijek Miss", kaže nam Nina.  O manekenskoj karijeri nikada nije sanjala jer ni prije izbora nije koračala modnim pistama. "Prije sam se bavila sportom, a nakon što sam predala krunu, automatski s time nisam ni nastavila. Osim toga, upoznala sam i svog sadašnjeg supruga te otišla potpuno drugim vodama. Malo sam se povukla i posvetila obitelji. Trenutno sam kod kuće i uglavnom brinem o djeci", priča Nina.

U bračnu luku s poduzetnikom Hrvojem Gudeljevićem uplovila je 2004. godine, a danas su ponosni roditelji troje djece. Najstariji sin Ante ima 12 godina, kći Lucija 11, a najmlađi sin Šimun napunio je 6 godina. Popularnost koju je svojedobno imala nije joj, kaže, ništa posebno donijela, ali ni oduzela. Sretna je što živi mirnim obiteljskim životom i ne žali što su dani najveće slave sada iza nje. "Nimalo mi ne nedostaju ti dani. Jedino što mi je ostalo jest jako lijepo iskustvo, i da mogu mijenjati vrijeme, ne bih ništa promijenila. Ostavila bih sve isto", dodaje Nina koja ne bi imala ništa protiv ni da kći Lucija nastavi njezinim stopama.

"Prati ona natjecanja ljepote onoliko koliko ih i ja pratim. Trenutno je u sportu, ali nikad se ne zna što će biti kad napuni 18,19 godina. Nikad je ne bih nagovarala da se prijavi na natjecanje ljepote. Tu odluku mora donijeti sama, baš kao što sam je i ja sama donijela", dodaje bivša Miss.

O njezinu privatnom životu ne zna se puno, a razlog tome je i taj što svoju intimu drži podalje od društvenih mreža. "Imam Facebook, ali je isključivo privatni. Samo za mene i ljude s kojima se družim. Svoju intimu i privatni život držim isključivo za sebe i smatram da će to tako ostati i ubuduće. Nemam potrebu dijeliti nešto svoje privatno i intimno s drugim ljudima", zaključuje Nina koja je svoju titulu najljepše Hrvatice predala Aleksandri Grdić. Baš kao Nina, i Aleksandra je svoj mir pronašla u obiteljskom životu i sinčiću Noi koji je na svijet stigao prije godinu dana. Na titulu su danas itekako ponosne, a svoja najljepša iskustva zasigurno će prenijeti i na svoje nasljednike kada za to dođe vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene