Nina Morić zavodljivo se izvijala i pozirala na brodu kojim obilazi talijansku obalu u društvu novog dečka i prijatelja.

Galerija


Naša manekenka koja već godinama živi u susjednoj Italiji i koja se proslavila ulogom u spotu Rickyja Martina, 44-godišnja Nina Morić pohvalila se da je na odmoru, i to, naravno, u svome stilu.

Vezani članci Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu Nina Morić i Daniele Santoianni - 6 Uhićen bivši dečko naše manekenke u velikoj raciji: Surađivao s talijanskim mafijašima

Nina ljetuje s prijateljima i novim dečkom čiji identitet još nije otkrila, no talijanski mediji pišu da je riječ o uspješnom brokeru, a svi zajedno plove uz talijansku obalu. Pohvalila se vožnjom na skuteru, a nakon toga nije odoljela poziranju na palubi broda.

Zavodljivo se izvijala u bikiniju leopard-uzorka uz taktove pjesme "Sexy Back" Justina Timberlakea, no svi su uočili koliko je mršava.

Šuškalo se i o pomirenju s bivšim mužem Fabrizijem Coronom, no manekenka je poboljšala odnose s njim zbog njihova 17-godišnjeg sina Carlosa. Prije sadašnjeg dečka Nina je bila u vezi s 12 godina mlađim manekenom Luigijem Marijem Favolosom, a njihov je prekid bio buran jer ga je optužila za obiteljsko nasilje i rekla da joj je udario sina.

Inače, nedavno je svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila i kako priželjkuje uskoro doći u Hrvatsku jer već dugo nije bila kod kuće. 

"Uskoro, fali mi jako. Ja idem u Dubrovnik za deset dana. Naša je Hrvatska najljepša na svijetu", odgovorila je tada manekenka znatiželjnoj obožavateljici, no nije poznato je li uistinu i bila tamo ili je put odgodila. 

Ninu su upravo talijanske modne piste vinule u nebo, a karijeru joj je obilježila ulogu u glazbenom spotu za pjesmu "Livin la Via Loca" slavnog latino pjevača Rickyja Martina. Osim po manekenskoj karijeri, poznata je i po brojnim estetskim zahvatima na tijelu, koji su po mišljenjima mnogih zapravo uništili prirodnu ljepotu kojom se mogla pohvaliti.

Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"