Potresna ispovijest

Nini Morić oduzeli sina: "Posvađala sam se s majkom, ali nisam se htjela ubiti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Nina Morić po prvi puta progovorila je o gubitku skrbništva nad sinom, ali i noći u kojoj se navodno pokušala ubiti.

Nina Morić već dvije godine proživljava pravu dramu o kojoj je tek sada odlučila javno progovoriti. Hrvatska manekenka s talijanskom adresom bori se za skrbništvo nad svojim 15-godišnjim sinom kojeg je dobila u braku s Fabriziom Coronom. U intimnoj i potresnoj ispovijesti 41 – godišnja manekenka progovorila je o psihičkoj torturi kroz koju prolazi otkako joj je talijanski sud u Milanu oduzeo sina. "Oduzeli su mi sina. Viđam ga jednom tjedno u strogo kontroliranim uvjetima, izjavila je Nina za portal CoverStyle.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Do ovakvog raspleta situacije došlo je nakon što se u travnju 2015. godine Nina navodno pokušala ubiti. O posrnulom činu manekenke raspisali su se talijanski mediji, no ona tvrdi da joj samoubojstvo nije bio cilj.
"Nikad se nisam željela ubiti. Te sam se noći u stanu, nažalost, posvađala sa svojom majkom i popila tablete za smirenje, a moj sin, koji je sve to čuo i vidio u strahu je nazvao svoju drugu baku Gabriellu koja je pozvala policiji te mi zaprijetila da će sve učiniti da mi sin bude oduzet", ispričala je Nina.

Njezin jedinac od tada živi s majkom njezinog bivšeg partnera koja je, kako tvrdi Morić, oduvijek imala averziju prema njoj. Nazivala ju je narkomankom i propalicom, a svaki Ninin pokušaj da uspostave kontakt oko djeteta Gabriella je odbijala.

Očajna manekenka unatoč svim nedaćama odlučila je hrabro nastaviti borbu za povratak skrbništva nad sinom. Za pomoć se planira obratiti nadležnim hrvatskim institucijama i ambasadama, ali i Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene