Ne nosi baš ništa

Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić u mladosti (Foto: Instagram) Vjenčanje Nine Morić i Fabrizia Corone (Foto: Profimedia) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nakon što je potvrdila vezu sa 17 godina mlađim dečkom, manekenka Nina Morić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ne nosi ništa.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki, Nina Morić (44) na svojem Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa u novoj ljubavi Nakon turbulentne veze hvali se novim dečkom i otkriva kako provode vrijeme

Slavna Zagrepčanka sa stalnom adresom u Milanu pozirala je okrenuta bočno i strateške dijelove prekrila električnom gitarom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Moric (@nina__moric)

"Radije bih uvijek bila sretna nego dostojanstvena", napisala je u opisu fotke na kojoj je u prvom planu i tetovaža koja simbolizira njezin propali brak s talijanskim "kraljem paparazza" Fabriziom Coronom.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala "Fabrizio" u srcu, no nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodriguez, prekrila je njegovo ime i ispod tetovirala ime sina. I Corona je nekoć imao tetovažu s njezinim imenom, no nakon razvoda ga je također prekrio.

Njih dvoje godinama su zbog svoje burne veze punili novinske stupce, no pomirili su se zbog sina Carlosa Marije te su u dobrim odnosima.

Nina trenutačno ljubi 17 godina mlađeg Talijana Marca, s vezu s njim potvrdila je sredinom studenog zajedničkom fotografijom na Instagramu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene