djevojka o kojoj se priča

Izborila se s viškom kilograma i konačno dočekala svoj trenutak, a nakon sjajnog nastupa samouvjereno kaže: "Ja sam pjevanje!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Martina Korbar Supertalent: Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +2 Nina Martina Korbar Galerija

Nina Martina Korbar oglasila se na Instagramu nakon što je u showu "Supertalent" oduševila žiri i gledatelje svojim moćnim glasom.

Nakon šeste emisije showa "Supertalent" ne prestaje se pričati o nastupu 28-godišnje Nine Martine Korbar iz Zagreba, koja je simpatije gledatelja osvojila i svojom dirljivom ispovijesti.

Pogledaj i ovo Nina Martina Korbar nema odustajanja! Djevojku moćnog vokala možda više nećemo gledati u omiljenom showu, ali evo što je njoj zapravo najbitnije!

Nina Martina se u show prijavila nakon što je izgubila nevjerojatnih 60 kilograma i priznala je da je prije toga imala problema sa samopouzdanjem te da je sada konačno dočekala svoj trenutak.

Otpjevala je pjesmu "You Don't Own Me" i svojim moćnim glasom žiri oborila s nogu, a publika je njezin nastup popratila ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

"Kako ti već nisi ozbiljno poznata pjevačica, gdje si bila dosad?" čudila se Maja Šuput, a Martina Tomčić je priznala da je poznaje otprije i da je sretna što je dočekala svojih pet minuta slave

Nina Martina se nakon nastupa oglasila i na svojem Instagramu.

"Ovo je bilo genijalno, prekrasno, puna, puna, prepuna sam dojmova, emocija i presretna sam što sam se na ovakav način predstavila svima vama. Pjevanje sam ja. Ja sam pjevanje. Hvala dragome Bogu što je uz mene i što sam na ovako prekrasan način dočekala i započela svoje vrijeme. Ne znam kaj da vam trenutno više kažem osim da sam neizmjerno zahvalna, sretna, ponosna i vidimo se u polufinalu!" napisala je uz fotografije iz showa, a od pratitelja je dobila brojne poruke podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_)

"Bila si odlična, ježila sam se", "Ti si čudo Nina. Želim ti svu sreću i da ti se ostvare snovi", "Ovo je tvoje vrijeme i pokaži tko si", "Bravo Nina, bila si predivna", "Rasturila"; "Kakav anđeoski glas", nizale su se pohvale ispod objave, a snimka njezina nastupa na YouTubeu već je pregledana preko 60 tisuća puta.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shasha Cui Shasha Cui Shasha Cui Janko Popović Volarić, Shasha Cui +13 Shasha Cui Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene