Nina Kraljić vratila se na Instagram te podijelila planove o svom novom projektu.

Galerija


Nina Kraljić prošlog je tjedna maknula svoje profile na društvenim mrežama nakon sukoba oko pobjednika i glasanja na Dori, no sada je odlučila da je vrijeme za povratak. 

Vezani članci Nina Kraljić - 7 Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga! Nina Kraljić Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

Pjevačica se ponovno pojavila na Instagramu i podijelila logo uz koji svira njezina pjesma "Rijeka", s kojom se natjecala za Eurosong, a onda je objasnila svoj novi projekt. 

"Rijeka je prva pjesma mog novog projekta 'Alkonost of Balkan', koji se bavi slavenskom mitologijom. Govori o traženju sebe, svoje prave svrhe, slamanju lanaca koji te zadržavaju i uživanju u autentičnom življenju koje je najveća privilegija", dio je njezinih riječi. 

Nina je otkrila da priprema spot za pjesmu "Rijeka", ali i nove pjesme. Objasnila je i kako ne želi više imati veze s HRT-om i molila obožavatelje da pričekaju da objavi svoju pjesmu na Spotifyju, što će biti uskoro

"S hrvatskim izdavačima nemam više veze, koliko ni s HRT-om ili novinarima. Radim kao neovisni umjetnik", istaknula je Kraljić, koju na Instagramu prati 13,9 tisuća ljudi. 

Inače, nedavno je Jutarnji list otkrio da je pjevačica dobila pomoć za financiranje tog poduhvata od Grada Zagreba. U zaključku od 27. siječnja koji je potpisao gradonačelnik Milan Bandić, Nini, odnosno tvrtki Romulić d.o.o. dodijeljeno je 10.000 kuna donacije iz proračuna naše metropole.

Jutarnji list tvrdi kako je saznao da je Kraljić osobno tražila sufinanciranje videospota koji je nazvala "etnoprojektom". "Izvješćujemo vas kako je slijedom zamolbe navedene glazbenice Gradski ured za kulturu sufinancirao taj etnoprojekt", potvrdila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković Runjić za Jutarnji list.

Vuković Runjić istaknula je da je riječ o unikatnom projektu nagrađivane glazbenice koji njeguje i promiče hrvatsku kulturnu baštinu kroz etnološke elemente u zvuku i glazbi.

Objasnila je da će 10.000 kuna biti uzeto iz plana sredstava za financiranje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2021.

Najvećim obožavateljima "Prijatelja" ovo će uništiti sve: Uočili tik Jennifer Aniston koji se ponavlja u brojnim scenama

Pogledajte 40 milijuna dolara vrijedan dom Kim i Kanyea kojeg se nijedno ne želi odreći, a nekima je bio prebizaran!