obrisala objavu

Nina Kraljić zagovarala peticiju protiv 5G mreže, napali ju, ona komentirala Severinu: "To je vama glazba?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Kraljić posvađala se s pratiteljima na Facebooku koji se ne slažu s njezinim negativnim mišljenjem o 5G mreži.

Pjevačica Nina Kraljić (27) iznijela je na Facebooku negativni stav prema 5G mreže i pozvala pratitelje da potpišu peticiju. 

Pogledaj i ovo Nina Kraljić - 3 A ima i novo ime! Ninu Kraljić nakon prošle Dore ne viđamo često, no sad se pojavila s novim imidžem i u drugačijem izdanju

Naime, njezino mišljenje se nije svidjela obožavateljima, pa su ju neki upitali zašto bi trebali biti protiv. "Zašto trebamo potpisati? Da nestane COVID-19 ili da ljudi prestanu dobivati rakove? Ili možda da nas ne prisluškuju?", napisala je.

Pjevačica joj je odgovorila na to da je prosječni hejter. "Koji način komunikacije. Slagali se s nečim ili ne, nije ok vrijeđati. Osnove polemiziranje, gospođo. Jeza", istaknula je Nina

Na svoj komentar je dobila odgovor. "Jeza je nazivati hejterom sve što se ne slaže sa slikama  tvojih deluzija", napisala joj je pratiteljica. 

"Uh...Zašto i ti Nina?", upitala je pjevačicu druga pratiteljica. Kraljić je odgovorila da nastoji smanjiti broj mrzitelja na svom Facebooku profilu. Prepiranje pjevačice s neistomišljenicima se nastavilo. 

Jedan pratitelj je napisao Nini da je nebitna i da bi se trebala baviti samo glazbenim temama, a također je spomenuo i pjevačicu Severinu. Nina mu nije ostala dužna i odgovorila je da je sloboda govora njeno pravo i da je ne mora pratiti ako mu se ne sviđa što piše. Na kraju se osvrnula i na kolegicu s estrade. 

"I još jedna opaska: Severina je vama glazba?" dodala je. Kraljić je kasnije maknula svoju objavu i podijelila novi status. 

 "Za one koji traže pjevačice da samo šute i pjevaju, evo jedna sa YouTubea gdje se odsad možete i prebaciti. Naslušala sam se gluposti, ali najdraža mi je ta da trebam imati dve persone. Jednu za javnost, drugu privatno. Dakle, nisam fake, ne mislim biti fake i pričam i pjevam ono što mislim i osjećam i držim se toga nepokolebljivo, a to je vrlo rijetko danas", dio je Ninine objave. 

Inače, Kraljić je i ranije imala problema s pratiteljima na Facebooku. Naime, kritizirala je Doru, a onda je obrisala objavu nakon negativnih komentara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene