raskošna ceremonija

Princu je ovo treće vjenčanje u godinu dana, pred oltar je odveo nasljednicu zrakoplovnog carstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grčki princ Philipos i Nina Flohr vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Ateni treći put u godinu dana.

Nakon što su se vjenčali na intimnoj ceremoniji u prosincu prošle godine te su na proljeće ove godine održali još jedno svadbeno slavlje, princ Philipos od Grčke i Nina Flohr prošetali su do oltara treći put u godinu dana. 35-godišnji Philipos najmlađi je sin kralja Konstantin III. od Grčke, a nasljednicu aviokompanije VistaJet oženio je na raskošnoj ceremoniji u Ateni.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Na svadbi su bili brojni članovi poznatih kraljevskih obitelji sa svih krajeva Europe, uključujući princeze Eugenie i Beatrice, koje su stigle u pratnji svojih supruga. Kralj Konstantin, inače kum princa Williama, i Philiposova majka, kraljica Anne-Marie od Danske, također su bili na svečanosti. Milijarder Thomas Flohr svoju je kćer otpratio do oltara.

Prvo vjenčanje kraljevskog para održano je u švicarskom skijaškom rezortu St. Moritz u prosincu prošle godine, a zbog striktnih tamošnjih pravila oko pandemije koronavirusa, na obredu su bili samo mladenci i njihovi očevi. Na proljeće ove godine održali su još jednu svadbu u Cambridgeshireu.

Nina i Philipos zaruke su objavili u rujnu prošle godine, a vijest je službeno potvrdila i grčka kraljevska obitelj. "Moj najdraži Philipos. Volim te danas, voljet ću te sutra, ali i zauvijek", napisala je Nina onda na društvenim mrežama.

Princ Philipos inače radi u New Yorku, dok je Nina kreativna direktorica očeve tvrtke.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene