Ninu Dobrev i Shauna Whitea paparazzi su uhvatili u jednom nezgodnom trenutku na ulicama Los Angelesa kada su mislili da ih nitko ne gleda.

Galerija


Glumica bugarsko-kanadskog porijekla Nina Dobrev i njezin dečko profesionalni snowboarder Shaun White zajedno su proveli cijelu karantenu koja je nastupila zbog pandemije koronavirusa, a ne odvajaju se jedno od drugoga ni nakon što je završila.

Golupčići su zajedno snimljeni dok su napuštali teretanu i zajednički jutarnji trening u jednoj od teretana u Los Angelesu, a više je nego očito da je 32-godišnja Nina očarala svog partnera. On ju nije ispuštao iz vida dok su šetali ulicom, a čak u jednom trenutku nije mogao odoljeti da ju ne dodirne po utreniranoj pozadini kada je mislio da ih nitko ne gleda, no dežurnim paparazzima taj prizor nikako nije mogao promaknuti.

Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti početkom 2020. godine, a njima blizak izvor potvrdio je kako je njihova ljubav jako ozbiljna.

"Veza Nine Dobrev i Shauna Whitea ozbiljna je i jako im je lijepo. Oboje su aktivni, zabavni, vole se zabavljati, zajedno ići u avanture, a mogu razgovarati o bilo čemu i voditi duboke razgovore. Nina je jako otvorena osoba, puna ljubavi, jako voli Shauna i sretna je što je on dio njezina života", ispričao je izvor za Daily Mail.

U braku je 20 godina i ima sedmero djece, ali to ju ne sprječava da ponosno uživa s novom djevojkom i pokazuje atribute

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame