ne nasjedajte!

Nina Badrić u šoku: Ukrali joj identitet i koriste ga za reklamiranje proizvoda s kojim ona nema nikakve veze

Nina Badrić Nina Badrić In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić otkrila je fanovima da nepoznate osobe koriste njezino ime i identitet u marketinške svrhe.

Pjevačica Nina Badrić (47) požalila se na Instagramu da je žrtva internetske prijevare. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Naime, netko je reklamirao tablete za mršavljenje i pritom koristio Ninu za promociju. Tako je ispalo kao da je pjevačica koristila tu vrstu tableta, smršavila pomoću njih i da je oduševljenja rezultatima. 

No, Badrić upozorava kako su joj ukrali identitet i nema veze s tim proizvodom. 

"Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze s ovim lažnim proizvodom kojeg danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet i koriste ga u marketinške svrhe. Molim vas da ne kupujete ove navodne tablete za mršavljenje. Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koji pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji advokati su upoznati s cijelom pričom i već rade svoj posao. P.S.Najbolja dijeta je probušena žlica, provjereno. Hvala i čuvajte se", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze sa ovim lažnim proizvodom kojeg danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet i koriste ga u marketinške svrhe. Molim vas da ne kupujete ove navodne tablete za mršavljenje. Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koji pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji advokati za internetski kriminal su od prije upoznati sa cijelom pričom i rade svoj posao.(bez obzira što ekipa misli da je nevidljiva) ✋🏻🙋🏻‍♀️ P.S.Najbolja dijeta je probušena žlica, provjereno😁😂💪🏻 Hvala i čuvajte se.

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Fanovi su podržali Ninu i komentirali kako je cijela situacija užas. "Strašno", "Tko ima volje za ovako nešto. Grozno", "Svašta ima na ovom svijetu", napisali su joj. 

Inače, Nina se nedavno emotivnoj objavi zahvalila se svima koji misle na Hrvatsku koja se u isto vrijeme bori s koronavirusom i posljedicama potresa u Zagrebu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene