Nina Badrić otkrila je fanovima da nepoznate osobe koriste njezino ime i identitet u marketinške svrhe.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić (47) požalila se na Instagramu da je žrtva internetske prijevare. 

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić otkrila svoj ljubavni status i nasmijala pratitelje šalom na vlastiti račun Nina Badrić Nina se u badiću prisjetila toplijih dana, poručili joj da nema ljepše od nje: "Neprocjenjivi biseru"

Naime, netko je reklamirao tablete za mršavljenje i pritom koristio Ninu za promociju. Tako je ispalo kao da je pjevačica koristila tu vrstu tableta, smršavila pomoću njih i da je oduševljenja rezultatima. 

No, Badrić upozorava kako su joj ukrali identitet i nema veze s tim proizvodom. 

"Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze s ovim lažnim proizvodom kojeg danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet i koriste ga u marketinške svrhe. Molim vas da ne kupujete ove navodne tablete za mršavljenje. Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koji pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji advokati su upoznati s cijelom pričom i već rade svoj posao. P.S.Najbolja dijeta je probušena žlica, provjereno. Hvala i čuvajte se", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze sa ovim lažnim proizvodom kojeg danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet i koriste ga u marketinške svrhe. Molim vas da ne kupujete ove navodne tablete za mršavljenje. Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koji pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji advokati za internetski kriminal su od prije upoznati sa cijelom pričom i rade svoj posao.(bez obzira što ekipa misli da je nevidljiva) ✋🏻🙋🏻‍♀️ P.S.Najbolja dijeta je probušena žlica, provjereno😁😂💪🏻 Hvala i čuvajte se.

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Fanovi su podržali Ninu i komentirali kako je cijela situacija užas. "Strašno", "Tko ima volje za ovako nešto. Grozno", "Svašta ima na ovom svijetu", napisali su joj. 

Inače, Nina se nedavno emotivnoj objavi zahvalila se svima koji misle na Hrvatsku koja se u isto vrijeme bori s koronavirusom i posljedicama potresa u Zagrebu.

Zgodni glumac hit serije koji je osvojio ženska srca: "Teško mi je kao i svima, no nadam se da ćemo steći više razumijevanja"