Nina Badrić, zahvalila se cijelom svijetu, koji je uz Hrvate nakon potresa s teškim posljedicama.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić (47) u emotivnoj objavi zahvalila se svima koji misle na Hrvatsku koja se u isto vrijeme bori s koronavirusom i posljedicama potresa u Zagrebu. 

Vezani članci Gordan Maras i Milan Bandić Maras optužio Bandića da upropaštava Zagreb: "Neka nađu stanove za ljude koji žive u Cvjetnom. Ušutkat me neće" Potres, Zagreb Ponovno slab potres na području Zagreba: "Zatutnjalo i zanjihalo prilično neugodno"

"Veliko hvala svima diljem svijeta koji su nam poslali miljune zagrljaja koji nas hrabre. Veliko hvala svim gradovima, mjestima, a najviše divnim ljudima u njima koji u ovome trenutku mole za nas. Ne daj, Bože većeg zla. Sarajevo. Beograd", napisala je Nina na Instagramu. 

Nakon njene objave reagirali su brojni fanovi iz cijelog svijeta, ali i Hrvatske. "Pozdrav iz Toronta za cijeli Zagreb", "Čuvajte se", "Hvala vam, ljudi", "Živi i zdravi budite", komentirali su. 

Pjevačica je ranije u nedjelju objavila fotografije beba u bolnici i majki na hladnoći, a i zahvalila se ljudima koji odrađuju najveći posao u ovoj krizi. 

"U ovom kaosu života, u ovom ružnom scenariju kojeg već neko vrijeme živimo, scenariju koji nije filmski, već je nevolja i bolest ispisala svaku stranicu naših života, želim od srca reći ogromno ljudsko hvala svim doktorima, medicinskim sestrama, policiji, vojsci, civilnoj zaštiti, vatrogascima, komunalnim redarima, BBB-ima i svim plemenitim ljudima koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje za one kojima je najpotrebnije", napisala je Nina. 

Tatjana Jurić pohvalila se da je poslušala krizne stručnjake i otkrila što je učinila da si olakša situaciju