Nina Badrić, zahvalila se cijelom svijetu, koji je uz Hrvate nakon potresa s teškim posljedicama.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić (47) u emotivnoj objavi zahvalila se svima koji misle na Hrvatsku koja se u isto vrijeme bori s koronavirusom i posljedicama potresa u Zagrebu. 

Vezani članci Jasnica Petrović Apsurdi pri pokušaju obnove Zagreba: "Naša zgrada na broju 15 ne postoji" Birokracija onemogućava obnovu Zagreba - 1 Devet mjeseci nakon potresa obnova u Zagrebu stoji: "Papirologija oko dimnjaka traje četiri mjeseca. Prvo trebamo napraviti plan kako će se sanirati, elaborati, pa Plinara…"

"Veliko hvala svima diljem svijeta koji su nam poslali miljune zagrljaja koji nas hrabre. Veliko hvala svim gradovima, mjestima, a najviše divnim ljudima u njima koji u ovome trenutku mole za nas. Ne daj, Bože većeg zla. Sarajevo. Beograd", napisala je Nina na Instagramu. 

Nakon njene objave reagirali su brojni fanovi iz cijelog svijeta, ali i Hrvatske. "Pozdrav iz Toronta za cijeli Zagreb", "Čuvajte se", "Hvala vam, ljudi", "Živi i zdravi budite", komentirali su. 

Pjevačica je ranije u nedjelju objavila fotografije beba u bolnici i majki na hladnoći, a i zahvalila se ljudima koji odrađuju najveći posao u ovoj krizi. 

"U ovom kaosu života, u ovom ružnom scenariju kojeg već neko vrijeme živimo, scenariju koji nije filmski, već je nevolja i bolest ispisala svaku stranicu naših života, želim od srca reći ogromno ljudsko hvala svim doktorima, medicinskim sestrama, policiji, vojsci, civilnoj zaštiti, vatrogascima, komunalnim redarima, BBB-ima i svim plemenitim ljudima koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje za one kojima je najpotrebnije", napisala je Nina. 

Tatjana Jurić pohvalila se da je poslušala krizne stručnjake i otkrila što je učinila da si olakša situaciju